avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... eliberare copie factura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

eliberare copie factura

buna ziua. de curand am achizitionat o pereche de casti apple de pe un magazin online foarte popular in romania. produsul era vandut de catre o societate comerciala ca partener al magazinului. produsul a venit prin curier impreuna cu factura pe baza careia se ofera garantia produsului insa intre timp factura s-a pierdut. mentionez ca respectivul magazin online in mod normal trimite o copie electronica a facturii insa in acest caz nu am primit nimic pe email. am cerut o copie dupa factura la firma care a vandut produsul fiindca produsul s-a defectat si am nevoie trimiterea lui in garantie, insa am fost refuzat pe motiv ca ei nu pot elibera copie dupa factura “la toata lumea”, in special persoane fizice.
Intrebarea mea este daca eu, ca si cumparator, pot cere o copie dupa factura pentru a beneficia de garantie. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Eliberare factura (pentru garantie produs) dupa 30 de zile Arctur1an Arctur1an Bună ziua, Se dă următoare situație; Am cumpărat un telefon iPhone de la magazinul Domo, care la momentul achiziției a oferit bon fiscal + ... (vezi toată discuția)
Costurile aferente garantiilor pop_m pop_m Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online in termen de 10 zile fuzzydoe fuzzydoe Buna ziua, Am comandat un produs online de la un magazin de electronice, cu ocazia faimoasei \\"Black Friday\\". Produsul a ajuns in posesia mea cu o ... (vezi toată discuția)