avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deducere personala in urma unei Hotarari judecatoresti ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deducere personala in urma unei Hotarari judecatoresti definitive

Buna ziua, m-am lovit de o problema noua, in urma revenirii unui salariat pe postul detinut anterior au trebuit platite si drepturile salariale, conform hotararii judecatoresti. La calculul drepturilor salariale indexate am pastrat si deducerea personala pentru fiecare luna in parte, iar acum cineva care intretine softul de contabilitate mi-a spus ca am gresit si nu trebuia sa bag deducere personala la hotarari judecatoresti. In calculul drepturilor salariale de pe ultimele 13 luni se mai aplica deducerea personala sau nu?
NB. Functia de baza este in societatea noastra. Salariatul nu are alt loc de munca.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Mihai-Daniel, utilizator

Alte discuții în legătură

Deducerea personala chance1 chance1 Va rog sa ma lamuriti cum variaza deducerea personala functie de salariul brut. Eu , care am o deducere personala de 350 lei ( avand o persoana in intretinere) ... (vezi toată discuția)
Explcarea unei decizii judecatoresti Felicia.Grama Felicia.Grama Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca : \" Dispune ... (vezi toată discuția)
Art.80 codul muncii camelia7304 camelia7304 Dupa concediere la scurt timp postul s-a desfiintat, iar urmare a hotararii judecatoresti era necesara plata despagubirilor egala cu salariile indexate, ... (vezi toată discuția)