Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca :
" Dispune reintegrarea reclamantei pe un post similar celui deţinut anterior.
Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la data încetării raporturilor de muncă până la data reintegrării efective.
Definitivă."
Ma intereseaza in special "salariile indexate, majorate şi reactualizate", respectiv ce presupune aceste indexari, majorari si mai ales reactualizate.
Va multumesc mult, astept raspunsul d.stra.
Felicia
,,salariile indexate, majorate şi reactualizate,, - de la data solicitarii dvs si pana in prezent ( reintegrare) in fucntie de studii,vechime, sporuri etc pt functia dvs
va rog puteti sa-mi spuneti daca pentru caiculul impozitului pe venit, dupa aplicarea proecentelor ptr.contributii sociale (CAS,CASS) asupra venitului brut realizat si scaderea acestora din brut se face si deducerea personala lunara daca ma incadrez in limitele prevazute de legislatia in vigoare pentru fiecare perioada ?
si daca DA, care este legislatia in baza careia este posibil acest lucru.
va multumesc mult, astept un raspuns cat mai urgent, va rog, daca se poate.
cu consideratie,
Felicia
va rog puteti sa-mi spuneti daca pentru caiculul impozitului pe venit, dupa aplicarea proecentelor ptr.contributii sociale (CAS,CASS) asupra venitului brut realizat si scaderea acestora din brut se face si deducerea personala lunara daca ma incadrez in limitele prevazute de legislatia in vigoare pentru fiecare perioada ?
si daca DA, care este legislatia in baza careia este posibil acest lucru.
va multumesc mult, astept un raspuns cat mai urgent, va rog, daca se poate.
cu consideratie,
Felicia