avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire apartament dupa ce acesta a fost vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire apartament dupa ce acesta a fost vandut

In urma cu mai multi ani, fratele mamei a vandut singur apartamentul parintilor lor , fara sa ii lase nimic mamei. Multa vreme mama a crezut ca tatal ei ar fi fost de acord cu acest lucru. Mama a fost la notariat zilele acestea unde a aflat ca tatal ei, din nu stiu ce motive, a renuntat la orice drept la apartament in favoarea celor 2 copiii: mama si fratele ei. Fratele mamei a luat toti banii pe apartament. Mama nu a revendicat niciodata ceva de pe urma apartamentului. O mai poate face acum, avand in vedere ca fratele ei e mort dar are 2 fete cu situatie financiara foarte buna? Pe cine are putea mama da in judecata, acum dupa vreo 40 si ceva de ani de la eveniment?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 10 Decembrie 2019
La trecerea a 40 de ani de la incheierea actelor este tardiv orice pretentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire me_magiciano me_magiciano Sunt orfan de ambii parinti de la 18 ani si jumatate. Am succesiunea facuta pe apartamentul din Bucuresti din 2010. Dar mai sunt 2 case de dezbatut ... (vezi toată discuția)
Mostenire Eamon Eamon Tata meu a decedat. Si am ramas cu Mama si surorile mele.. eu si inca 2. O sora sta in italia si eu cu cealalta in romania. Cum se imparte averea tatalui ... (vezi toată discuția)
Mostenire MARISSA7 MARISSA7 Suntem doi frati.Parintii nostri au decedat in urma cu 12. In timpul vietii mama noastra era proprietara unui apartament.50% din proprietatea acestui aprtament ... (vezi toată discuția)