avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Încheiere Contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Încheiere Contract

Buna seara am și eu o mare problema. Am o firma de transport și ca fiecare am încheiat un contract de colaborare. Am semnat ca primarul fiind entuziasmat. Totul a decurs bine însă când a venit mașina in țara firma pentru care lucram mi-a transmis printr-un mesaj pe whatsapp ca nu mai dorește sa ma i-a înapoi la munca. Persoana care se ocupa de firma este soțul reprezentantului legal, dar in acte nu figurează nici nicăieri. Problema este ca acum aceasta persona nu dorește sa-mi trimită hârtia de încetare a colaborării, fiindcă am o clauza de 100 mii de euro de neutralitate fata de anumiți clienți pentru care am lucrat, prin intermediul lui și nu dorește ca eu sa colaborez direct cu ei eu. În anexa contractului este specificat faptul ca trebuie transmisă o hârtie de Înștiințare cu minim 5 zile înaintea încetării care însă trebuie sa fie de comun acord a ambelor părți. Întrebarea mea este cum pot sa rup legătura cu el dat fiind faptul ca mi-a comunicat (chiar dacă nu este in actele societății toată lumea știe ca el se ocupa de societate și cu el discuți) pe whatsapp dar cu toate astea nu dorește sa semneze hârtia? Se accepta ca dovada sa atașez la decizia de încetare Conversația de pe whatsapp? Și dacă eu ii trimit intenția de încetare și el nu o accepta cum pot sa rupt contractul ținând cont ca trebuie semnată de ambele părți amiabil? Iar el dacă a avut o firma pe care a băgat-o in insolventa mai are dreptul sa se ocupe de alte societăți atât legal in hârtii cât și neoficial?

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de colaborare Alecsandru A Alecsandru A Buna ziua, Prietena mea are o problema si poate reusiti sa ne ajutati cu un sfat. Avea un contract de colaborare cu o firma pana pe data de 09.04.2019 iar ... (vezi toată discuția)
Delapidare 17gil 17gil Buna ziua, In urma cu aproape un an am colaborat, timp de doua luni, cu o societate de transport. Asiguram livrarea marfii si incasam banii/ rambursurile ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! timp de 1 an de zile am lucrat cu contract de muncă ... marian652 marian652 Bună ziua! Timp de 1 an de zile am lucrat cu contract de muncă la o companie IT, iar ulterior am încheiat contractul de muncă și am continuat colaborarea ... (vezi toată discuția)