avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi RATB
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi RATB

Bună seara,
Dacă am primit acum, decembrie 2019, poprire de la direcția de impozit si taxe locale București sector 5 pentru amenzi Ratb cuprinzând perioada 2010-2015 se poate ataca pe motiv ca sunt prea vechi? Sau orice alt motiv?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:04, 10 Decembrie 2019
Buna seara,
DA dar vedeti ca sa fie mai vechi de 5 ani si sa va incadrati in termenul de contestare.
Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire americanux americanux Buna ziua...am un document de atestare fiscala de la ANAF (prin Spatiul Virtual) in care apar cu zero datorii la stat....acum la munca a venit o cerere de ... (vezi toată discuția)
Nulitate intampinare LEONY2003 LEONY2003 Anul trecut am primit un ordin de executare silita pentru 2 amenzi RATB pe care l-am contestat pe motiv ca sunt incadrat in grad de handicap. Directia de taxe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru amenda Andreea1105 Andreea1105 Buna seara, Am primit o notificare prin care sunt anunțată ca mi s-a pus poprire pe conturile bancare. Motivul? Amenda ratb in valoare de 100 lei și 24 lei ... (vezi toată discuția)