avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intenția poate fi încadrată tentativa la omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intenția poate fi încadrată tentativa la omor

Dacă m-am întâlnit cu 2 băieții care l-au batut pe varul meu in vârsta de 14 anii și am oprit langa ei am deschis geamul și chiar i-am rugat frumos să-l lase in pace sa nu-l mai bata.iar ei au început sa ma înjure de copii ca ma bat și pe mine.iar eu casa ii sperii i-am alergat cu mașina și m-am făcut de 2 orii înspre ei cu mașina fără sa lovesc pe nimeni.a venit politia rutieră a vizionat camerele de supraveghere și au făcut proces verbal ca nu exista victime și nu a fost nimeni lovit.ma poate încadra la tentativa la omor dacă ei nu au nici măcar o ora de spitalizare sau îngrijirii medicale?
Cel mai recent răspuns: Constantinstan777 , utilizator 19:54, 18 Decembrie 2019
Cei care au vizionat inregistrarile video ce spun?
Acela care le vede va poate raspunde.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cei care au vizionat inregistrarile video ce spun?
Acela care le vede va poate raspunde.

Am înțeles ca as fi încadrat la tent la omor.Dar ce nu înțeleg este ca eu nu am atins pe nimeni pe când ei l-au înjunghiat pe varul meu iau pus viața in pericol dar totuși ia încadrat la vătămare corporala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentia se poate încadra la tent de omor? Constantinstan777 Constantinstan777 In urma cu o luna și 1 săptămâna mergeam cu mașina pe un drum public văd in fata mea 2 indivizii care l-au bătut pe varul in vârsta de 14 anii.opresc ... (vezi toată discuția)
Intentia poate fi încadrată la tent la omor fără sa lovești pe nimeni? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o întrebare dacă eu mergeam pe un drum public iar in fata mea pe marginea asfaltului văd 2 băieții care l-au bătut pe varul meu de 14 anii iar eu ... (vezi toată discuția)
Exista tentativa de omor dacă nu ai lovit cu mașina doar te-ai făcut cu mașina spre o persoana? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o nedumerire un prieten a oprit langa 2 băieții care iau bătut varul in vârsta de 14 anii.Prietenul meu trecea pe un drum public cu mașina el ia văzut ... (vezi toată discuția)