avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru achitata online
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru achitata online

Am primit informare de la tribunal ca in termen de 10 zile trebuie sa achit taxa de timbru.
Am platit aceasta taxa online, pe site ul taxe si impozite, am primit chitanta aferenta, am transmis o mai departe tribunalului pentru a fixa termenul de judecata.
A trecut o luna de la transmiterea chitantei prin e mail ul oficial al tribunalului, insa nici un termen de judecata fixat.
Am sunat 10 zile la rand, la registratura, pentru a intreba daca s a inregistrat acea chitanta privind taxa de timbru, insa nimeni nu raspunde la nr de telefon.
Intrebare: Daca primesc, cine stie cand, raspuns ca nu s a platit taxa de timbru, desi am platit o, imi mai pot recupera taxa de timbru platita?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:55, 11 Decembrie 2019
Buna seara,
Taxele de timbru se platesc in contul DITL-ului unde aveti domiciliul si se transmite, de obicei, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire
Asa aveti si chitanta si dovada transmiterii.
Eu inteleg ca va judecati la judecatorie si sper ca si copia chitantei ati transmis-o la judecatorie.
Ati transmis si o adresa de inaintare in care sa faceti vorbire de numarul de dosar, de numele partii, etc?
Cautati un numar de telefon valid al instantei la care urmeaza sa va judecati sau mergeti la arhiva personal si interesati-va.
Daca nu aveti timp sau daca nu va pricepeti atunci solicitati ajutorul unui avocat, intamplator chiar stie procedura mai bine ca dumneavoastra.
Nu va impacientati ca nu vi s-a fixat termen. Veti primi citatia in cateva luni functie de incarcarea instantei si dosarul s-ar putea sa dureze peste un an.
REPET, solicitati ajutorul unui avocat pentru ca este evident ca nu aveti nicio cunostinta de drept si de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru judecatoria sector 4 doru6 doru6 Am o nelamurire cu privire la plata taxei judiciare de timbru. Pe site-ul judecatorie apare ca : Taxele judiciare de timbru se virează pe bază de ordin de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Judecatoria nu recunoaste ca am trimis dovada platii taxei de timbru!! Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am platit taxa de timbru si timbre judiciare, corect, cum mi s-a cerut de catre judecatoria sector 4 Bucuresti si din ... (vezi toată discuția)