Buna ziua,
La locul de munca in biroul in care lucrez avem un coleg care are probleme de igiena personala si emana mirosuri neplacute.
Ne-am adresat conducerii si la resurse umane si ni s-a spus ca noi colegii trebuie sa rezolvam aceste probleme pentru ca nu exista o cale legala.
Exista vreun procedeu pentru asemenea cazuri sau toti cei 20 de oameni din birou trebuie sa sufere.
Reteta e simpla...1. in cosul de gunoi din birou se pun resturi de mancare si se lasa la putrezit 1 saptamana(nu se duce gunoiul) pe principiul "sa acoperim mirosul neplacut".2. Aduceti un bosketar din metrou cu voi la birou, pe acelasi principiu....3. io spuneti verde`n fata cred ca e cea mai buna abordare...
Primele 2 puncte ies din ecuatie. Pentru punctul 3 doar atat vreau sa precizez ca deja s-a vorbit cu persoana respectiva. (de mai multe ori), dar nu face nimic in privinta igienei.
Din pacate, pentru lipsa de igiena personala a individului, legislatia nu prevede sanctiuni. Lipsa bunului simt privind igiena personala nu este penalizata de legiuitor.
Puteti incerca impreuna cu angajatorul metode de izolare a individului de restul colectivului, in sensul de a-l muta intr-un colt al biroului, ingradit cu pereti demontabili, iar incinta prevazuta cu ventilatie.
Puteti incerca "premierea" cu un set complet de articole de igiena in cazul ca totusi, bunul simt al individului nu a murit definitiv.
Puteti incerca sesizarea DJSP in scris cu nr. de inregistrare/ data pentru disconfortul creat de catre individ colegilor de birou, desi nu vad cum s-ar putea rezolva problema nici de catre inspectorii sanitari. Totusi merita incercat.
S-a adus vorba si despre izolare dar din pacate nu prea se poate face deoarece:
- echipa din care face parte trebuie sa stea unita
- avand in vedere ca e o companie multinationala intervine si partea cu discriminarea.
:(
Cunosc personal ce spuneti, am avut un coleg care iti intorcea efectiv matele pe dos, avea o problema medicala endocrinologica, dar nu am reusit sa facem nimic dintr-un simplu motiv, angajatorul nu gasea oameni in locul lui in cazul ca l-ar fi concediat, I-am zis de la obraz, direct, desenat, ironii nimic...omu era cu al lui...iarna tineam usa deschisa ca mureai..cum a spus si dl.Popa nu prea ai ce sa le faci. Ma gandesc doar la angajare, sa existe un document, regulament intern care sa faca referire si la igiena personala...luat la cunostinta acestea sub semnatura...