avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel pentru art 336
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

apel pentru art 336

Buna ziua !Am pierdut procesul pe art 336 dar pedeapsa nu este extrem de aspra .. as dori sa fac un apel si sa ma prezint singur ..intrebarea mea este urmatoarea
Daca fac numai eu apel ( nu si parchetul ) la curtea de apel pedeapsa maxima ar fi sa se mentina decizia pronuntata de prina instanta ? sau poate creste ... avand in vedere ca parchetul nu face si el apel la radul lui . multumesc fumos
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:16, 12 Decembrie 2019
In apelul dvs nu vi se poate agrava situatia.
Stimate domn ,

In propria cale de atac nu vi se poate aplica o sanctiune mai grava, insa in calea de atac a procurorului poate fi aplicata o pedeapsa mai severa, mai aspra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la bucuresti...o solutie buna?si...un avocat bun din targu jiu. simonarotariu simonarotariu Buna, am si eu cateva nelamuriri si as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri. 1. De obicei,la un apel la Bucuresti,cam ce sanse sunt sa ti se scada pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Recurs onoono onoono Daca se face recurs asupra unei hotarari de executare a pedepsei se poate mari pedeapsa asupra careia s-a facut recrus? (vezi toată discuția)
Agravarea situatiei inculpatului in cel de al doilea recurs? ContSters40598 ContSters40598 Recursul inculpatului a fost admis la ICCJ, dar si recursul Parchetului care l-a declarat atat in fav. inculpatului , - in latura civila cat si in latura ... (vezi toată discuția)