avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont.
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont.

Bună ziua..am girat ca persoană fizică și soț o linie de credit,.. ulterior am divorțat și madam nu a mai plătit creditul urmând să mi se facă oprirea pe cont. Acum madam s-a angajat și d oresc să știu dacă în continuare îmi va opri din salar? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Armed38 , utilizator 16:03, 12 Decembrie 2019
Vă mulțumesc mult pt raspuns. Mai vreau doar să vă întreb dacă sunt executat silit de aproape 2 ani și mi s-a oprit 30%din salar până acum + o pensie alimentară care o dau din mână , mai stau și în chirie .... pot negocia ca pe lună să îmi tragă mai putin pt. a putea supraietui?
Depinde cu cine vreți să negociați. Mai trebuie și ca acea parte să accepte o negociere.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)
Bo girat pneuros pneuros ce se intampla daca girez un bo si acesta este refuzat la plata cine va trebui sa plateasca? (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni-imposibilitate de plata/efecte? radu1972 radu1972 Buna ziua ! Sunt unul din zecile de mii de romani care si-au facut credit in prea minunata valuta exotica si care la vremea respectiva (acum 3 ani) era ... (vezi toată discuția)