Buna ziua ! Sunt unul din zecile de mii de romani care si-au facut credit in prea minunata valuta exotica si care la vremea respectiva (acum 3 ani) era considerata ideala pt un credit ....... Prima rata a fost de 680 de RON , iar salariul meu era de 2200 de RON. Acum aceeasi rata a ajuns la aproape 1200 RON iar salariul este 1400 RON (sunt bugetar , iar salariul mi-a fost ....ciopartit....). Mentionez ca creditul a fost facut pe persoana fizica , a fost de fapt o refinantare plus am mai luat si diferenta cash in care m-am icadrat la vremea respectiva. De asemenea , este un credit de nevoi personale , fara ipoteca sau fara a gira cu bunuri , si fara giranti. Am un apartament pe numele meu , dar care nu are nici o legatura cu nici o banca . A fost al parintilor mei. De fapt este pe numele meu si al fostei sotii (intre timp am divortat si m-am recasatorit) , si am ramas sa locuiesc eu in el , iar cu apartamentul a ramas ca-n ,,tren''... Nu am gasit nici o solutie asa ca ma aflu in imposibilitatea sa mai platesc cei 300 de franci elvetieni (acum 1200RON) pe luna. Am doi copii unul de 16 ani caruia ai platesc pensie alimentara 320 RON pe luna , si mai am un bebe de 10 luni. Daca platesc banca , nu mai pot traii !!!! Intrebarea mea este : Daca pur si simplu nu mai platesc , ce se intampla ? Ce poata sa-mi ia banca ? Ce masuri practic poate sa ia impotriva mea? Va multumesc !!
bunurile si parte din veniturile dvs pot fi executate silit.
pt a putea executa silit apartamentul, bun comun cu fosta sotie, creditorul trebuie sa ceara partajul bunului