avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingradire acces auto la proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingradire acces auto la proprietate privata

Buna seara.

Am si eu o problema. In ultimele 2 zile, reprezentantii unei companii publice "au trantit" pe trotuarul din fata casei mele niste tevi lungi de 100m astfel blocand accesul auto la proprietatea privata.
In primul rand, nu exista locuri de parcare pe strada, cu atat mai mult cat am statie de autobuz in fata casei. punctul 2, in aceasta dimineata am gasit masina lovita, fiind nevoit sa parchez masina pe decursul noptii in capatul strazii.
Ce masuri sau pasi pot fi urmati pentru remedierea acestei situatii, legal vorbind?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Parcare privată. se poate parca în fața ei dacă nu se îngrădește accesul beneficiarilor? DaniCroitor DaniCroitor Salutare, Locuiesc într-un bloc nou, iar propietarul blocului a construit, pe terenul propriu vreo 8 locuri de parcare unul lângă celălalt, cât i-a ... (vezi toată discuția)