avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna seara.Am o verisoara care in momentul de fata este insarcinata intr-o luna si tocmai a fost data afara de la locul de munca la care lucra din 5 octombrie 2019.Ea vrea sa stie daca ar putea avea Ccc avand in vedere ca in 2019 a muncit de pe 1 ian-5sept,2018 anu lucrat intreg.Poate beneficia de Ccc? Ce ne sfatuiti dumneavoastra?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 12 Decembrie 2019
Care este data prezumata a nasterii copilului ?

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.
Deci data nasteri va fi undeva prin sf august ......deci ar beneficia de Ccc ?
În speță, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc dupa somaj Tinnna29 Tinnna29 Buna ziua,am lucrat la o firma din 2016 pana in august 2018 cand a intrat in insolventa,din august pana in februarie am fost in somaj,iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ali a Ali a Bună ziua sunt angajată de 5 luni si sunt însărcinată in 2 luni ma mai încadrez sa primesc acei 2 ani de creștere a copilului? (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil 2 Dana.m. Dana.m. Buna seară, am o verișoară care se află în concediu creștere copil pana pe 18 aprilie. După aceea ea nu vrea sa mai revină la lucru din motive de ... (vezi toată discuția)