avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil 2

Buna seară, am o verișoară care se află în concediu creștere copil pana pe 18 aprilie. După aceea ea nu vrea sa mai revină la lucru din motive de neînțelegere cu angajatorii. Dar ea este însărcinată. La aceea data ar fi în luna a 5a. După 18 aprilie daca isi da demisia si ramane acasa pana naște mai beneficiază de ccc pentru al doilea 2? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana.m. , utilizator 07:33, 25 Martie 2019
In speta, va beneficia de indemnizatia CCC2.

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.
Mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! referitor la indemnizatie crestere copil. primul ... Nica83 Nica83 Bună ziua! Referitor la indemnizatie crestere copil. Primul copil a facut 2 ani în data de 12.11.2020 Dupa nu mi am dat demisia de la locul de munca. Al ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie? nitoiu nitoiu Angajata de la data de 01.10.2017 cu CIM pe perioada determinata, transformat ulterior de la data de 30.03.2018 in perioada nedeterminata. La data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru bebe2 Serban121996 Serban121996 Bună seara! În prezent mă aflu în concediu pt creștere copil. Băiețelul împlinește 2ani în 16.08.2021, știu că ultima lună îi revine tatălui ... (vezi toată discuția)