avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce fel de plangere trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce fel de plangere trebuie sa fac?

Buna ziua, in data de 10.12.2019 am plecat la dej cu scopul de a cumpara o masina eu fiind de la cluj .am ajuns acolo dar nu m'am inteles cu persoana respectiva pentru ca m'a mintit in legatura cu masina spunandu'mi ca este ok ,am incercat sa ma inteleg cu el sa mai lase din pret daca tot este stricata si m'a pus pe drum aiurea dar acesta a inceput sa vorbeasca urat ne'am certat acesta a dus mana la piept spunand " stai ca iti arat arat eu acum"

am crezut ca scoate ceva iar in momentul ala m'am speriat am incercat sa il lovesc sau sa il imping dar nu l'am nimerit pentru ca s'a ferit si a scos o legitimatie de politist. Dupa asta a inceput sa ma ameninte ca nu o sa mai ies din dej si ca afla cine sunt si de unde sunt si ca vad eu .

Dupa asta a sunat la poltie si smurd unde a facut teatru ca este lovit si ca lam batut toti eu fiind cu tata si omul cu platforma . A venit politia si a inceput sa ne ia la intrebari el fiind politist se cunostea cu cei care au venit . Dupa asta am fost la politie unde s'a facut un raport constatator si au spus ca il trimite la procuror care decide ce se va intampla de acum incolo.acum intrebarea mea este daca pot face si eu plangere impotriva lui ptr ca m'a amenintat si a vb urat cu mine sau ca m'a provocat .va multumesc

In raportul constatator politistul a spus ca l'am lovit cu pumnii si picioarele si eu si tata iar eu am spus ca nu a fost asa si nu l'am atins macar.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Flaviupop12 , utilizator 10:46, 13 Decembrie 2019
Aveti dreptul sa depuneti si dvs plangere daca ati fost amenintat.
Care este termenul in care pot depune plangere si unde ? Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti dreptul sa depuneti si dvs plangere daca ati fost amenintat.

Depuneti la politie sau parchet, in termen de 3 luni de zile.
Va multumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Depuneti la politie sau parchet, in termen de 3 luni de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - sunt jignită și amenințată de părinții iubitului meu Madalina2726 Madalina2726 Bună ziua, părinții iubitului meu ma amenință și ma jignesc continuu. Luna trecuta în timp ce veneam acasă pe drum m\'a depășit tatăl iubitului meu ... (vezi toată discuția)