Bună ziua, părinții iubitului meu ma amenință și ma jignesc continuu. Luna trecuta în timp ce veneam acasă pe drum m'a depășit tatăl iubitului meu și a început sa ma sicaneze în trafic, punând frane bruște iar la un moment dat a coborât din mașină cu o bata și a început sa dea în mașină mea și trăgea de portiera ca să ma bata și ca ma omoară. Eu am și filmare, martor. Am reușit într-un final sa plec de la fata locului și m'am oprit direct la postul de politie cu filmarea. Tatăl iubitului meu m'a urmărit și a venit în secția de politie și a vrut sa ma bata acolo, noroc ca îl țineau șefu de post și încă un polițist. Și acolo m'a amenințat ca ma omoară. Când a fost turul 1 de alegeri prezidențiale, țin sa precizez ca s'a întâmplat la cam o luna distanta faza a doua în secția de vot, părinții iubitului meu și acolo m'au înjurat și m'au amenințat. Am făcut plângere dar nu știu, șefu de post are animale la ferma tatălui iubitului meu și alte beneficii din partea acestuia. Iar dânșii adică părinții se lauda ca nu are ce le face politia ca sunt bătrâni. Eu în schimb sunt amenințată continuu și urmărită. Tremur, îmi este frica de ei ca pe unde ma vad ma înjura și ma acuza de diferite lucruri pe care eu nu le fac. Va rog, dați-mi un sfat. Nu mai pot. Eu am și în copil minor dintr-o relație anterioara care a participat la o faza de genul acesta și este foarte speriata și ea. Plânge continuu
Ar trebui sa apelati la servicii avocatiale pentru a obtine o protectie juridica eficienta insa va avea destul de mult de lucru avocatul ca sa va faca o aparare eficace.
Plangerea penala va ajuta dar nu suficient daca nu este sustinuta de avocat intrucat politia nu prea isi da silinta in astfel.de cazuri de regula.
Din moment ce aveti si probe aveti sanse bune sa se rezolve.
Am făcut plângere luna aceasta, însă șefu de post nu mi'a mai spus nimic, adică a fost plângerea aceea și atât.lor nu le este teama, cu a ce le poate face politia ca sunt bătrâni. Ca le da doar o amenda și atât. Îmi este teama sa mai ies pe undeva. Mi'au adus fel și fel de acuzații, plus ca am și mesaje pe telefon. Vreau sa ma lase în pace, și pe mine dar și pe familia mea. Îmi puteți spune care ar fi masurile ptr ei, adică.. Chiar asa ptr ei sa nu fie lege ca sunt bătrâni? Au asa voie sa facă ce vor ptr ca nu le pasa de amenda. Plus ca șefu de post are animale care le cresc ei și ii mai da și una alta de acolo de la ferma