avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere pentru agresiune și amenințări
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere pentru agresiune și amenințări

Un fost iubit din trecut mā agreseazā chiar in mijlocul strāzi a tras de mine mā urmārește mereu . il amenițā pe iubitu meu actual ne iese in fata masini cu bolovani ...eu am vorbit cu politia din zona telefonic lau luat la sectie dar tot nu se potoleste chiar injura si politia si pe toti ...mine merg sa depun plingere in scris ...sunt camere de filmat in zonā chiar unde ma agresat...ce sa fac ....ajungem sa ne omoarā sau invers ...
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare conf.art.206 NCP.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedati corect, depuneti plangerea penala si solicitati ca proba imaginile captate de camerele de supraveghere din zona. Daca sunt si martori la incident, sa-i indicati.
V-ati scos CML?
Unde sā depun plingere la tribunal la poliție .la poliția din comunā unde locuiesc si locuieste individu am sunat telefonic si am cerut sa vin sā depun plingere mia zis cā sunt plecați ect .nu dau de ei . si telefonic sefu de post mia zis cā o sā discute cu el....dar tot au discutat cu el si degeaba . Mia zis sefu cā dacā am fost împreunā cu individul sā mā descurc singurā nu sā pun politia sa imi rezolve ect...leam expicat sa se uite pe camere sā vadā leam explicat tot ...degeaba .
.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea se depune la politia sau parchetul competent din zona unde a fost savarsita infractiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune geta1169 geta1169 Buna seara, as dori un sfat, va rog ! Ma numesc Geta si de cateva luni ma vad cu un barbat cu care ma impac si ma despart periodic. Ma despart datorita ... (vezi toată discuția)
Lovire si vatamare cnc 72 cnc 72 mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor ... (vezi toată discuția)
Amenintari spatiul virtual moni-k moni-k Buna ziua. Am primit pe facebook (chat) un mesaj de amenintare de genul ca :''daca te intalnesc te distrug, nesimtit-o!\" Intrebarea mea este cum as putea ... (vezi toată discuția)