avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea achizitilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea achizitilor

Buna ziua as dori un raspuns DACA se poate la urmatoarea intrebare : legea achizitilor publice se refera la sistemul bugetar privat sau si privat -privat am un membru din familie in care are o functie de conducere in cadrul unei companii multinationale si doresti sa colaborez cu el ( compania) pe diverse lucrari de mentenanta spatii sumele de bani nu sunt mari undeva la maxim maxim sa zicem 1000 euro si cel mai bun caz 2000 este legal ca el sa imi dea anumite contracte mie ca si ruda grad de rudenie? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Prin legea achizitilor publice ce se intelege? gabi1124 gabi1124 Buna ziua as dori un raspuns DACA se poate la urmatoarea intrebare : legea achizitilor publice se refera la sistemul bugetar privat sau si privat -privat am ... (vezi toată discuția)
Drept la deduceri personale Caraana Caraana Are dreptul un bugetar sa ceara deduceri personale din salariul brut lunar de 2000 lei daca are in familie o mama pensionata cu 500 lei si un frate somer , ... (vezi toată discuția)
Diurna externa Ioanichie Ioanichie Am intrebat contabila firmei care este diurna mea externa si nu a vrut sa imi spuna! Sint platit ilegal in functie de km parcursi.in fiecare luna apare o ... (vezi toată discuția)