avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instiintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instiintare

Buna ziua...as vrea sa știu dacă pot fi acuzat în cazul în care am găsit desfășurătoare telefonice...in care soția mea ...avea relații cu altcineva...as vrea că acele desfășurătoare sa le înștiințez soției acestuia...amantul mă acuză de hărțuire...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:48, 12 Decembrie 2019
Nu e vb de hartuire. Daca le-ati obtinut legal, le puteti face publice, dar asta nu ii ia dreptul omului sa va actioneze in judecata si sa va ceara daune. E un risc, puteti sa vi-l asumati sau nu.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie hartuire si santaj cosminasirb cosminasirb Am fost acuzata de hartuire sexuala si santaj si de curand s-a dat sentinta definitiva ca fiind nefondata .Avand in vedere ca reputatia mi-a fost patata si ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez sa reclam hartuire psihologica ? ioanamarinescu ioanamarinescu O anumita femeie care posibil sa fi avut o relatie cu sotul meu ,s-a ambitionat sa ma hartuiasca psihic de ani de zile cu scopul (cred eu ) de a ma inlatura de ... (vezi toată discuția)
aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o dau pe amanta soțului în judecată și îi cer daune morale. Înregistrările pot fi probe la proces? Vulpishor Vulpishor Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că ... (vezi toată discuția)