avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilanturi nedepuse - notificare ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilanturi nedepuse - notificare ANAF

O societate comerciala inactiva din anul 2009, a carui actionar unic a decedat acum 7 ani a primit de la ANAF instiintare pentru nedepunerea bilantului la 2018.Mentionez ca societatea nu a mai functionat,iar din 2009 si pana in prezent nu au fost depuse nici un fel de declaratii sau bilanturi iar ANAF-ul nu a trimis nici un fel de notificari pana acum.Este legala actiunea ANAF si ce se poate face in continuare ?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:44, 15 Decembrie 2019
Nu stiu cum s-a procedat cand s-a facut succesiunea, dar trebuia introdusa si societatea acolo. Cu bune si cu rele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva Raluca_B Raluca_B Buna Ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. LA nedepunerea declaratie 100 si 300 se declara firma de catre finante inactiva, in acest caz mai am ... (vezi toată discuția)