avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Buna ziua,,ieri(11.12.2019)am circulat fără rovinieta pe dn1 spre brașov,astăzi am mers sa plătesc rovinieta sunt pasibil de amendă sau nu?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
nanu77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristinel Horeanu , Consilier juridic 18:46, 12 Decembrie 2019
Da, o sa primiti amenda daca funcționau camerele de rovinieta,ieri trebuia plătită rovinieta și scăpați de amenda.

nanu77 a scris:

Buna ziua,,ieri(11.12.2019)am circulat fără rovinieta pe dn1 spre brașov,astăzi am mers sa plătesc rovinieta sunt pasibil de amendă sau nu?

Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
Cristinel Horeanu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta fara proces verbal trimis prin posta coxtel coxtel Buna ziua, Am si eu doua situatii legate de amenda pentru rovinieta la care as dorii sa va cer parerea: 1) In momentul in care am mers la primarie sa ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dadica dadica Buna seara , Am si eu o intrebare . Daca eu stau in orasul Popesti Leordeni si lucrez in Bucuresti de ce trebuie sa platesc rovinieta? Stiam ca pana in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)