avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Incident periculos
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Incident periculos

Cine poate sa-mi clarifice urmtoarea dilema: un eveniment soldat cu o avarie usoara este considerat incident periculos? Dau un exemplu: In incinta unitatii, un autovehicul face o manevra neinspirata si produe o avarie unui al autovehicul. Este acest eveniment un incident periculos care ar trebui cercetat conform legii de catre ITM?
Cel mai recent răspuns: ingbv , utilizator 20:23, 18 Decembrie 2019
OK. Slabut forum. Ma steptam la o avalansa de pareri. Am facut o petitie si la Inspectia Muncii dar raspunsul vine greu. Ma gandeam ca am cu cine schimba niste opinii. Chiar nu am ce face cu raspunsuri care redau textele de lege pe care eu le pun in discutie. Ceva in genul intrebare: Care este sensul articolului nr. x? Raspuns: Sensul art. nr. x este dat de textul acelui articol. Rezultat: zero clarificare.
Nu va obliga nimeni sa scrieti pe forum atata timp cat nu ati inteles rostul acestui site de a explica legislatia.
Daca doriti pareri/ opinii legate de texte de lege care nu va convin dvs. (nu intereseaza motivele de ce nu va convin) solicitati consultanta contracost specialistilor din forum si/ sau celor pe care ii gasiti pe internet.
Inspectia muncii analizeaza toate propunerile primite si periodic cele acceptate se vor regasi in modificari si completari la lege.
Daca Inspectia muncii nu va raspunde la petitia intocmita conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 puteti deschide actiune in contencios administrativ conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.
Ati primit un raspuns tot legat de prevederi legale, nu pareri sau opinii.
Am primit raspuns prin posta, deci document original semnat si stampilat, de la GUVERNUL ROMANIEI - INSPECTIA MUNCII la petitia transmisa in data de 22.11.2019. Pentru cine este interesat, Unitatile economice de tip magazin, restaurant, supermarket, cinematograf, hotel, aeroport, gara, etc. nu au obligatia de a face instruirea clientilor pe baza unei fise colective de instruire la intrarea in aceste unitati.
Daca nu credeti, faceti petitie si probabil o sa primiti acelasi raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare eveniment maryuka maryuka buna ziua. va rog sa ma sprijiniti in solutio9narea urmatoarei probleme: - avem un eveniment, in care a fost implicqat un salariat, in timp ce se intorcfea ... (vezi toată discuția)
Poluari accidentale alisia2008 alisia2008 am si eu o nelamurire: in cazul unei poluari accidentale ( sol,apa etc.) se face vreo inregistrare si cercetare privind evenimentul? si daca da, cine o face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am avut un ,, accident de munca "" in care un angajat ... Stefan stefanut Stefan stefanut BUNA ZIUA AM AVUT UN ,, ACCIDENT DE MUNCA \"\" IN CARE UN ANGAJAT A INHALAT GAZ BUTAN , A FOST DUS LA SPITAL , NU I-A DAT CONCEDIU MEDICAL , MAI DEOPARTE , ... (vezi toată discuția)