avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie bransament apartament la gaze naturale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie bransament apartament la gaze naturale

Am contractat o firma agreată de E on sa ma brannseze la rețeaua de gaz .Țeava de gaz este pe scara blocului.Au facut branșamentul in februarie 2019 conform proiect agreat de E on și am tras țeava de gaz în apartament cu două focuri,centrala si aragaz. Pe 8 decembrie 2019,au fost scurgeri de gaz pe casa scării la îmbinarea de la țeava mea și țeava comuna.Eon a venit,a constatat ,au oprit gazul pe scara și au plecat.Am chemat firma care a montat branșamentul și nu au vrut să repare spunând că nu este vina lor.Am făcut plângere la ANPC și mi-au dat dreptate.Am chemat altă firmă sa repare branșamentul ,nu puteam sa las 10 familii fără căldură în casă de sărbători.
Cum recuperez eu prejudiciul de 2500 lei cât a costat reparația de la firma care mi-a montat branșamentul și a refuzat să execute reparația.???Ma intereseaza temeiul legal!!!Va multumesc

Alte discuții în legătură

Renuntare la furnizorul de gaz tanase_mara tanase_mara Buna seara, Vreau sa ma deconectez de la reteaua de gaz, am optat pentru un aragaz electric,care este procedura? consumul de gaze este la comun.Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Proprietate conducte gaze si plata reparatii - e-on / asociatie proprietari / locatar heatgsm heatgsm Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamurit in urmatoarea situatie. Zilele trecute, au fost scapari de gaze pe scara blocului; o firma agreata ... (vezi toată discuția)
Instalatie comuna gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Intrebarea ar fi asa: \"Care sunt partile comune (bunurile privind proprietatea comuna) al instalatiei de gaze a unui bloc (in care si ... (vezi toată discuția)