avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupe de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupe de munca

Buna ziua,am doar o intrebare ,am lucrat in gr.1. 20 de ani siderurgie,2,7 ani conditii speciale,am adus de la intreprindere adeverinte cu toate ca existau la dosarul de pensie,doveditoare ca am lucrat in aceiasi intreprindere,aceiasi sectie si loc de munca prevazut in anexa prevazuta de lege ,si totusi nu mi sau adaugat doar 7,5 ani la grupa speciala,restul sunt la gr.1 si stagiul de cotizare este tot la 35 de ani conditii normale de munca.Ce pot sa mai fac,exista o cale de a pune lucrurile pe drumul cel bun si corect adica stagiul de cotizare sa fie la 25 de ani si nu 35?,mentionez ca toti sunt trecuti suta la suta ca procent de grupa.tf.0729961157.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:12, 13 Decembrie 2019
Citiți art.123 din H.G.257/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asimilare gr.1,conditii speciale de munca 60oo 60oo Azi am fost din nou la casa de pensii Caras,si am incercat tot ce este omeneste a explica ca eu am lucrat in aceiasi intreprindere aceiasi sectie aceiasi ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie 60oo 60oo Am 20 ani gr.1. 2,7 ani gr.speciala,10 luni gr.2,pensionar din 2015,limita de virsta,39,8 ani cotizati,si am fractia de aflare a punctului la 35 de ani,gr.1 nu ... (vezi toată discuția)
Stabilire varsta pensionare in 2013 WriTor WriTor Va salut cu toata stima.Numele meu este O.Marcel si doresc sa aflu care este varsta mea de pensionare prin prisma noilor modificari legislative.Pentru inceput ... (vezi toată discuția)