avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate anula un contract de vanzare-cumparare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate anula un contract de vanzare-cumparare?

In vara anul 2019 mama mea ,fiind internata la Terapie Intensiva cu grave pb. de sanatate,a fost vizitată de concubinul acesteia (cu care a conviețuit timp de 15 ani )si de un domn notar adus de acesta . In ziua respectiva au întocmit un act de vanzare -cumpărare a garsonierei deținuta de mama mea ca unic propietar. In actul respectiv se precizează si faptul ca ea a primit suma de 30.000 lei si a fost pusă sa semneze acest act desi ea era intr-o stare critica si cred eu ca in situația ei nu avea capacitatea de a intelege exact ce semnează. Ea are si pb. de vedere si nici nu a citit acel act si nici nu a primit nici un ban. IIntre timp ea a iesit din spital dar concubinul cel care a pus-o sa semneze acel act a decedat in toamna anului acesta. Dupa moartea sa ea a gasit acel act de vanzare-cumpărare in actele lui ,act ce a șocat-o. Întrebarea este daca ea poate cere anularea acelui act si ce are de facut in privința asta..Precizez ca decedatul nu are copii doar surori.Teama ei este ca acestea ar putea sa o dea afara din casa.Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Ela Marcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ela Marcu , utilizator 14:05, 8 Februarie 2020
Buna seara,
Daca surorile individului deschid succesiunea o vor evacua.
Discutati cu un avocat din zona care, dupa ce va studia atent actele, va poate spune ce sanse de resusita sunt.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Daca surorile individului deschid succesiunea o vor evacua.
Discutati cu un avocat din zona care, dupa ce va studia atent actele, va poate spune ce sanse de resusita sunt.
[/
Va multumesc ,domnule avocat Gabriel Klein Kiritescu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare Ela Marcu Ela Marcu Buna ziua! Mana mea a trait in concubinaj cu un domn,timp de 20 de ani .Dupa 20 de ani,in timp ce dumneaei era internata la terapie intensiva ,fiind grav ... (vezi toată discuția)
Abuz in urma contractului de vânzare cumpărare cu uzufruct viager Angeladrug@gmail.com Angeladrug@gmail.com Parintii mei au făcut contract de vânzare cumpărare fratelui meu pe casa acestora. Valoarea fictivă declarată ca au primit-o fiind de 30.000 lei. Odată ... (vezi toată discuția)
Nedumerire - ''concubina'' adriana2222 adriana2222 O persoana poate sa fie concubina cuiva in acelasi timp in care este casatorita cu o terta persoana?! Nu exista nici o lege clara a adulterului?! E chiar ... (vezi toată discuția)