Parintii mei au făcut contract de vânzare cumpărare fratelui meu pe casa acestora. Valoarea fictivă declarată ca au primit-o fiind de 30.000 lei. Odată ce domnul s-a văzut proprietar au început problemele. La 2 luni distanță de la vânzarea imobilului acesta le-a cerut sa împrumute 40.000 lei din banca pt a schimba acoperișul la casa urmând ca acesta sa plătească ratele aferente. Ceea ce bine-nțeles in 2 ani de zile nu s-a întâmplat niciodată. Noul proprietar cât si concubina lui nu le oferă liniștea necesară părinților mei provocând zilnic agresiuni verbale si uneori chiar si fizice asupra mamei mele. In urma abuzurilor psihice provocate de către cei doi mama ajung si la spital cu infarct. Precizez ca si eu am semnat la notar faptul ca am luat la cunoștința ca a fost încheiat contractul de vânzare cumpărare și prevederile ART. 1091 al 4. Ceea ce sincer nu prea am înțeles despre ce era. Ce pot parintii mei sa facă in cazul de fata. Se poate contesta in vreun fel acest contract de vânzare cumpărare?
raluk0207
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs ați semnat ca recunoașteti caracterul oneros al actului, ca părinții au primit bani și ca acel contract nu este o donație deghizata, în sensul art 1091 alin 4.
Asta se întâmplă cu vânzările fictive între părinți și copii...