avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatii titlu de doctor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatii titlu de doctor

Buna ziua!
Am obtinut titlul stiintific de doctor in domeniul in care lucrez (in decembrie 2018), iar compensatiile salariale pe care le primesc in prezent (2019) sunt in valoare de 950 lei - brut. In conditiile in care din ianuarie 2019 a crescut salariul minim la 2080 brut, indemnizatia de doctor nu ar fi trebuit sa fie de 1040 brut? Mentionez ca lucrez in invatamantul preuniversitar.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
Proba.grup, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 15 Decembrie 2019
Nu .. este 950 lei , conform OUG 114/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica oug 114/2018? Tatu M Tatu M Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica, mai exact intr-o biblioteca judeteana si va expun urmatoarea situatie: Conform art. 14 alin. (1) din Legea 153 / ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat Marcy79 Marcy79 Bună ziua! Am o neclaritate în privința cuantumului sporului de doctor. Din ce am citit eu, potrivit Legii 153/2017, sporul de doctor este în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)