Salutare !
Astăzi de dimineață când am vrut sa verific sold-ul cardului am văzut în 2 bancnote de cate 200 de lei în fanta de ridicare a numerarului (bancomat in incinta magazinului ). Crezând că poate persoana vine am stat 5, minute acolo după care am lăsat un nr de telefon la paza să mă sune posibilul uituc . După o oră de stat în magazin (cumpărături ) fara un sem, am dat fuguța la cea mai apropiata secție de poliție , am predat banii și am semnat un document cu ce s-a întâmplat .
Am 2 întrebări :
1.Pot fi acuzat de ceva in ciuda faptului că am predat banii politiei imediat ?
2. Ar trebui sa sun și banca sa ii spun ce s-a întâmplat ? Poate da mai repede de uituc și îi spune că banii lui sunt la politie .
Nu puteti fi acuzat de nimic.
Ati procedat perfect legal, in opinia mea.
Politia poate anunta ea banca si se vor urma procedurile specifice.
Chiar pot gasi acea persoana...
Nu puteți fi acuzata de nimic, sigur exista camere de luat vederi iar, cel care a uitat acea suma sigur va merge la banca, va solicita camerele și se va vedea ca nu ați făcut nimic greșit, și eu am uitat o dinaintea fanta bancomatului, am fost sunată de la banca a doua xi, bănuții au fost predați poliției, aceștia au mers la banca și așa mi-am recuperat suma
bancnota falsa
Marceloo
Buna. Am o intrebare. O persoana fara sa vrea a dat 10 lei falsi la magazin. Aceasta persoana nu a stiut ca sunt falsi . Vinzatorul a luat destul de repede ... (vezi toată discuția)