avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe Facebook

Exista o persoana care continua sa posteze si sa ma hartuiasca pe facebook, l-am blocat, continua sa posteze si sa distribuie pe facebook despre mine si logodnica mea, se poate face ceva in legatura cu asta? Am poze la fiecare postare de a lui.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:18, 16 Decembrie 2019
Formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului moral astfel cauzat dar și încetarea faptei cauzatoare de prejudicii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Ersilia85 Ersilia85 Un obsedat trimite poze cu mine in Facebook la prieteni mei ce se poate face? (vezi toată discuția)
Defaimare/calomnie. MateescuMihaela MateescuMihaela O persoana(a avut o problema cu concubinul meu, cu un imprumut neachitat la timp si m.a legat si pe mine de asta doar pt ca suntem impreuna) posteaza pe un ... (vezi toată discuția)
Calomnie MateescuMihaela MateescuMihaela Mai este valabila calomnia? Adica mai pot depune plangere impotriva cuiva pt calomnie? Daca nu, cu ce s.a inlocuit? Sau nu mai pot face nimic in acest sens? (vezi toată discuția)