avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua,
As dori sa ma pensionez anticipat partial la inceputul anului viitor, dar ma tem de eventuale schimbari legislative, ulterior pensionarii anticipate partial.
Exista riscul ca, in eventualitatea modificarii legii actuale, sa raman "penalizata pe viata", respectiv sa nu mi se mai elimine diminuarea si sa nu mi se valorifice perioadele asimilate la data indeplinirii conditiilor pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:25, 16 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista si nici nu cred ca va exista o astfel de varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii vasile_turda53 vasile_turda53 sotia mea este pensionara ,in pensie anticipata cu o vechime in campul muncii de 28ani10luni ,cu o penalizare de 130 ron ;intrebarea mea:la iesirea in pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ceafalau ceafalau Buna ziua. In noiembrie 2013 am iesit la pensie partial anticipata fiind penalizata cu 45% pentru cei 5 ani de pensionare inainte de varsta standard. Va rog ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata broscatani broscatani buna, as vrea si eu sa stiu daca pensie anticipata se recalculeaza dupa o anumita perioada sau ramane cu acea penalizare de 5 ani pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)