avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gdpr
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gdpr

Buna ziua, cfm gdpr, are voie angajatorul sa urmareasca angajatii permanent, pe camere cctv? Adica sa stea cu ochii pe camera, mereu, sa vada ce face unu si altul? Mentionez ca biroul este un etaj intreg, tip open space, in contract nu cred ca scrie de asa ceva, online am fost de acord cu supraveghere cctv, dar doar ca sa fie folosit cfm legii, insa pe parcurs am aflat ca unii din directori, pur si simplu stau toata ziua cu ochii pe camerele de supraveghere, ca sa vada ce sace unu si altu. Cfm gdpr, e legal asa ceva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ondalin , utilizator 14:57, 16 Decembrie 2019
Subiect: supraveghere video salariati
www.avocatnet.ro/t10332/supr...
Mersi pt raspuns, dar, din cate am auzit de la colegii mei, se furase aici, dar de catre muncitori, nu de catre angajati, prin muncitori ma refer la meseriasi, zugravi, tamplari, etc, ce nu fac parte din angajatii firmei, asa ca, mai poate fi considerata supravegherea angajatilor, din moment ce aia care au furat, nu erau angajati ai firmei? Plus ca, in cladire sunt deja camere de supraveghere. Asadar, in conditiile in care furtul a fost facut de altcineva, din afara firmei, este permisa supravegherea angajatilor, din motiv ca altcineva, din afara firmei, a furat?

Cornel Vasile a scris:

Subiect: supraveghere video salariati
www.avocatnet.ro/t10332/supr...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate supraveghea video angajatii? simina_28 simina_28 Buna. Este legal ca un angajator sa monteze camerevideo in hala de productie pentru a supraveghea angajatii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Webcam de la angajator Mihaim6 Mihaim6 Salut! Lucrez de la inceputul pandemiei de acasa la o corporatie din State ca si reprezentant relatii clienti. Mai nou, am primit de la servici webcamuri ... (vezi toată discuția)