avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PERSOANAL ÎNSEAMNĂ ȘI PRIN AVOCAT
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PERSOANAL ÎNSEAMNĂ ȘI PRIN AVOCAT

IPJ Ilfov a refuzat să primească de la avocat cu Împuternicire, cerere și s ai predea permisul meu, deoarece OUG 195/2002 prevede la art. 118 alin.(3) că: ”Dovada înregistrării plângerii se prezintă de către contravenient, personal sau prin reprezentant legal”, considerând că avocatul nu este nici ”personal” nici ”reprezentant legal”. Avea dreptul avocatul să depună cerere și să mi ridice permisul? Cum am putea altă dată să combatem interpretarea polițiștilor, căci mă gândesc că mulți interpretează așa?

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala pv - politia rutiera Costy S Costy S Buna ziua, Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către IPJ – ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru tatal meu am nevoie de cateva informatii, a ... VictorasOni VictorasOni Buna ziua! Pentru tatal meu am nevoie de cateva informatii, a avut un incident acum cateva zile in care o masina venind din deal l-a zgariat el fiind la ... (vezi toată discuția)