avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Pentru tatal meu am nevoie de cateva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Pentru tatal meu am nevoie de cateva informatii, a ...

Buna ziua! Pentru tatal meu am nevoie de cateva informatii, a avut un incident acum cateva zile in care o masina venind din deal l-a zgariat el fiind la inceperea rampii, soferul acelui atuovehicul s-a dat jos nu a spus nimic si a plecat, tatal meu crezzand ca e totul ok avand in vedere ca zgariturile sunt infime, peste aprox. 1 h a fost sunat de politistul de la sectia din sat in legatura cu incidentul, acesta i-a suspendat permisul pe o durata de 90 de zile, la solicitarea tatalui meu de a veni cu el sa ii arate ca semnul este acoperit de copaci, politistul l-a sfatuit sa se adreseze primariei, dupa o zi, a depus plangere contraventionala, acum pe portalul judecatoriei apare plangerea, ce se face mai deparete, deoarece din ce am inteles trebuie dus ceva ori la judecatorie iar ori la ipj. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 9 Octombrie 2023
Mai departe, cu o copie printata a paginii de ecran în care apare acel dosar al plângerii, tatăl dvs. poate solicita restituirea permisului de la poliție, conform prevederilor art. 118 din OUG 195/2002.Se va judeca cu politia, când i se va comunica. Dacă pierde procesul și nu depune apel, trebuie sa predea permisul, în condițiile aceluiași articol. La fel si daca pierde apelul. Dacă nu depune la timp va mai avea un supliment de 30 de zile.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2023
latka, utilizator
Maine depune copia printanta, dar intr-o saptamana paraseste tara, ce se poate intampla?
Nu se va intimpla nimic, sa-si angajeze avocat pentru a-l reprezenta la proces si sa-si urmareasca dosarul pe portalul justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea ... tullio tullio Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea procesului verbal de contraventie ( suspendare permis conducere pe 60zile). Plangerea mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pv - politia rutiera Costy S Costy S Buna ziua, Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către IPJ – ... (vezi toată discuția)
Conflict soldat cu avarierea unui autovehicul iuliangeorgian iuliangeorgian BUNA SEARA, In seara de 25.09.2010 ma indreptam cu autovehiculul personal catre o destinatie pentru a ridica o persoana de sex femin verisoara cu un ... (vezi toată discuția)