avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Documente clasificate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Documente clasificate

Decizia de concediere este document clasificat, in cazul in care angajatorul este autoritate publica(Jandarmeria ?
Va intreb pt. ca asa am primit un raspuns de la aceasta institutie....totusi nu am lucrat la NASA . am fost concediat de la jandarmi pt. necorespundere profesionala si acestia refuza sa-mi comunice decizia de incetare a contractului.
Telefonic mi s-a spus ca nu s-a emis decizie pt. ca personalul de resurse umane a neglijat acest lucru si ca termenul de emitere a deciziei era de 30 zile de la constatare .
Problema este ca eu inca nu cunosc motivele detaliat in fapt si in drept in legatura cu concedierea ...nici acum dupa 20 ani .
As dori sa-i chem pe B-dul Unirii 37 la o discutie :)

O seara buna

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca Ghidici Ghidici Buna seara Postez urmatoarea speta urmare a unui caz prezentat de un fost coleg aici pe forum. Ma regasesc in aceasi situatie: in peioada 1997- 2000 ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic dwi dwi Cum procedez daca la revenirea din CIC pe postul detinut de mine a fost angajat altcineva pe perioada nedeterminata?Mentionez ca lucrez la o firma de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru necorespundere profesionala camiha camiha Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la incetarea CIM pentru necorespundere profesionala: 1. ... (vezi toată discuția)