avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de proprietate!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de proprietate!

Bună dimineața tuturor celor care vad acest mesaj, am rugămintea la dumneavoastră sa îmi comunicați care este consecințele, pt o construcție ilegala, și care nu este trecuta pe contract de casă.
Menționez, ca eu am fost un timp Arestat , iar când am fost eliberat, acasă am găsit mai multe camere decât scrie pe contract casei.
Cei care au construit unele Anexe din curte sunt un nepot de al meu, și un cumnat de al meu. Nu au nimic la mana , procura de la mama , sau frate meu. Finca în momentul când ne am mutat aici, eu și frate meu, eram minori. Mama era obligata de legea sa ne ia sub răspundere ei pe amândoi. Afara de asta, mai am încă 2 surori mai mari decât mine care locuiesc în curtea cu mine.

Alte discuții în legătură

Titlu proprietari(3) buna seara tuturor celor care vad acest ... Babic@ Babic@ Titlu proprietari(3) Buna seara tuturor celor care vad acest mesaj! Întâmpin o problemă referitor la casa în care am domiciliu. Pe contract de casă ... (vezi toată discuția)
Succesiune ionita_victorita ionita_victorita Buna seara, va rog sa ma ajutati intro problema: sora si cumnatul au locuit in oras in casa tatalui cumnatului meu. Dupa moartea batranului mostenirea a ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe teren fara act de proprietate prostimea prostimea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt situatie e cam asa. Cumnatul meu a promis ca le construieste o casa in valoare de 800 milioane parintilor ... (vezi toată discuția)