avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietari(3) Buna seara tuturor celor care vad ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietari(3) Buna seara tuturor celor care vad acest ...

Titlu proprietari(3)
Buna seara tuturor celor care vad acest mesaj!
Întâmpin o problemă referitor la casa în care am domiciliu.
Pe contract de casă suntem 3, proprietari mama, frate meu,Si Eu, în momentul când mama a cumparat acest teren+ 3,camere, suprafața totală 166. Metri, plus niste cotețe păsări.
Pe care ulterior le a demolat mama.... au Construit 2 camere,una dintre surori mele....
Care nu le a declarat în acte casei,nici la primărie.( construcție ilegală).
Eu în acest timp am fost arestat.....în momentul de față eu doresc să demolez una din anexe, pt a putea începe lucru sa fac un foișor în curte.
Dar mama mea, nu este de acord ca eu sa demolez acea cameră.....
Ce pot sa fac sa demolez acea cameră???.

Un vecin mia zis sa anunț disciplina în Constructi, dar sar putea sa primesc si eu amendă,find unul din proprietari....
Va multumesc frumos seara plăcuta.

Alte discuții în legătură

Buna seara. de ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi ... IonutT1991 IonutT1991 Buna seara. De ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi striga ca, porcii ( 2 la numar) si mirosul lor il deranjeaza si ca cotetul meu de porci este ... (vezi toată discuția)
Ocuparea abuziva a proprietatii loancea loancea Buna ziua, Sunt proprietarul unei locuinte intr-o casa nationalizata cu teren aferent 1100m2. Suntem 4 proprietari si fiecaruia ii corespunde cota parte ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)