avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. De ceva timp am probleme cu vecinul care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. De ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi ...

Buna seara. De ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi striga ca, porcii ( 2 la numar) si mirosul lor il deranjeaza si ca cotetul meu de porci este prea aproape de casa. Cotetul meu de porci este la 4 metrii distanta spre casa de cotetul porcilor lui..Locuim la tara si amplasamemtul constructiilor si suprafata nu ne permite sa mergem mai departe cu cotetul...el inafara de casa nu are nimic construit si distanta intre cotetul meu si casa lui este undeva de 15-20 de metrii, dar aproape de cotetul porcilor lui. Care este distanta legala intre casa si cotetul porcilor? Eu vreau sa fiu in limita legala si nu in ilegalitate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IonutT1991 , utilizator 19:56, 26 Septembrie 2022
DAcă există miros care îl afectează pe vecin, acesta vă poate reclama la Primărie.
daca exista miros, poate miroase de la ai lui si nu de la ai dvs.
Si unde pot afla aceasta limita de construire al unui cotet? Oare cei de la primarie stiu limita legala sau trebuie sa merg in alta parte?

Adrian ALBU a scris:

DAcă există miros care îl afectează pe vecin, acesta vă poate reclama la Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotet de porci Bdls Bdls Buna ziua, locuim la tara si vecinul nostru creste 11 porci avand cotetul chiar pe langa casa noastra mentionez ca nici nu am putut sa facem gard caci peretele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Anexe gospodaresti valis1964 valis1964 Am construit o casa la tara, respectand toate prevederile legale, inclusiv distantele fata de limitele de hotar cu vecinii. In schimb, unul din vecini a ... (vezi toată discuția)