avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cotet de porci
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cotet de porci

Buna ziua, locuim la tara si vecinul nostru creste 11 porci avand cotetul chiar pe langa casa noastra mentionez ca nici nu am putut sa facem gard caci peretele cotetului ne desparte, nu mai putem sa stam nici afara nici in casa este un miros insuportabil, ce as putea sa fac in privinta asta si cam la ce distanta ar trebui sa isi faca cotetul de porci ? Si noi avem porci si pasari dar le tinem la 50 de metri de casa, va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Bdls, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bdls , utilizator 16:28, 14 Iunie 2019
Buna ziua,
Trebuie respectate prevederile art. 5 din Ordinul 119/2014 modificata prin ordinul 994/2018.
cititi in lincul de mai jos.
[ link extern ]
Buna ziua,

Formulati plangere adresata primariei, prin care sa semnalati situatia prezentata.
Pentru astfel de anexe este nevoie de autorizatie de construire, trebuie sa se respecte o anumita distanta fata de proprietatea dvs.
De asemenea, formulati plangere si la Directia de Sanatate Publica.

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. de ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi ... IonutT1991 IonutT1991 Buna seara. De ceva timp am probleme cu vecinul care mereu imi striga ca, porcii ( 2 la numar) si mirosul lor il deranjeaza si ca cotetul meu de porci este ... (vezi toată discuția)
Litigiu de coabitare cu un vecin Moldovanu73 Moldovanu73 Locuiesc într-o comună la casă particulară. Casele din zonă sunt construite la o distanţă de cca 10 m. faţă de gardul cu poarta de acces în curte. ... (vezi toată discuția)
Vecinii au grajd cu vaca si vitel la mai putin de 2 metri de casa mea crista209 crista209 buna ziua!!!Locuiesc intr un orasel micut..casa mea este amplasata la soseaua principala..DN.La 1.5 metri de casa mea,tot la steada principala vecinii au un ... (vezi toată discuția)