avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amânarea pronuntarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amânarea pronuntarii

Am divortat de comun acord...ambii am fost prezenți.. nu avem copii..împreună Si nimic de împărțit. Si a ramas..în pronunțare.. după câteva zile am văzut pe site..ca pronunțarea s a amânat.. nu inteleg..trebuie să ne prezentăm iar..la data pronuntarii..??multumesc..
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:13, 18 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa va prezentati.
Nu este necesara prezenta dvs ,judecătorul pronunța solutia pe care o aflați de la arhiva sau de pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Rãmas în pronunþare dar ...amânat lungu1on lungu1on Proces la tribunal , stare de judecată , rămas în pronunţare . Pe situl tribunalului , in loc să văd soluţia , apare amânat la data de .... Care ar ... (vezi toată discuția)