avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Am si eu o problema cu ridicarea permisului de conducere. In februarie anul trecut am comis o infractiune, pentru care am avut un dosar penal. In septembrie jucătorul m.a declarat nevinovat si am scapat de acel dosar. M.am dus la politie si am inaintat acele acte de la jucatori si asa a început suspendarea mea de 90 de zile. Problema este ca in tot timpul am mers cu dovada de la procurori si am adunat 15 puncte. Politistul de la rutira mi.a spus ca o sa imi adauge o luna la cele 90 de zile de suspendare. Acum am plecat, dar nu înainte de a ii lasa fratelui meu procura de a imi ridica permisul. Problema este ca politia refuza sa ii dea permisul deoarece acele zile de suspendare cica nu s.au pus inca in aplicare. Si sustin ca trebuie sa fiu eu prezent ca sa iau la cunoștință acest lucru. Si tot acei politisti sustin ca la ora actuala eu am dreptul de conducere chiar daca permisul este la ei. Este posibil?

Alte discuții în legătură

Permis anulat! Costy87 Costy87 Buna ziua! În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 am fost depistat în stare de ebrietate la volan si mi.a fost suspendat pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Condus cu placute retrase Gabryell09 Gabryell09 Buna seara am si eu o intrebare azi m.a oprit politia pe la ora 10 dimineata si la un control specific lucrez ca taximetrist mi.a ridicat placutele de ... (vezi toată discuția)
Permis auto Sabin claudiu Sabin claudiu Buna ziua..mia fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile..pt depasirea vitezei in localitate...am stat 90 de zile plus dovada doua saptamani..ar ... (vezi toată discuția)