avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient

Buna seara, am primit o comunicare ca sunt intervenient intr-un dosar in urma unui accident avut acum vreo 6 luni, problema e in felul urmator persoana care ma lovit a recunoscut ca e vinovat, am facut amiabila dar am bifat greșit...amândoi am pus schimbare directie (asa am crezutca trebuie cum ca suntem de-acord amandoi), dauna a fost acceptata si mi-am reparat masina. Celalalt implicat avea CASCO can a mers sa deschidă dosar de dauna pt el influențat de inspectorul de asigurări a scris ca am schimbat amândoi directia desi am si o poza in care se vede clar ca el a trecut de linia continua fiind jumate pe banda mea...asigratorul lui vrea să-și recupereze banii pt reparatia mea.
Un sfat cum ar trebui sa procedez? Nu înțeleg cum au acceptat dauna atunci
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:40, 3 Ianuarie 2020
Buna ziua

Trebuiesc mai multe detalii pentru a emite o opinie coerenta si cat mai corecta.

Numai bine!

- Faceți-vă profil de consultant, vă rog. Nu aveți voie să vă puneți datele de contact în mesajele de pe forum. Mulțumesc-
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de asigurare auto dia21 dia21 la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)