avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Shopify payment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Shopify payment

Buna ziua, deschid o afacere online pe shopify, am vazut pentru a obtine un payment provider, care imi ofera servicile legate de plata, trebuie sa am o firma, vreau sa va intreb care ar fi tipul de firma cea mai optima pentru un online business? In continuare, oare am nevoie de un contabil din moment ce am deschis firma?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 22:37, 4 Ianuarie 2020
Eu cred ca aveti nevoie de un contabil pt ca altfel veti fii expus la o seama de riscuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paypal business indrumare retragere InviPro InviPro PayPal Buna ziua, povestea sta in felul urmator: Cu aproximativ un an in urma mi am deschis o afacere in online dar cu PayPal Business pe firma tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor in alegere tip de firma Bogdan-Lucian Bogdan-Lucian Buna seara, Posibil sa mai discutat.... Impreuna cu un prieten ne-am decis sa incepem o afacere. Vrem sa facem un service pc (pe langa service vom ... (vezi toată discuția)