avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare in Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare in Ccc

Buna seara. In momentul de fata sunt in postnatal. Deoarece am nascut mai repede am depasit minimul de 42 de zile cu acordul angajatorului . In 29 dec mi se termină prenatalul. Daca depun actele in ianuarie mai beneficiez de indemnizatie? Sau pierd dreptul la ea?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Rafaela28 , utilizator 23:47, 18 Decembrie 2019
Buna seara, puteti depasi termenul minim de 42 de zile de concediu postnatal, nu este nicio problema.
Sa nu depășiți cele 126 de zile la cumularea concediului prenatal si postnatal.
Dupa terminarea concediului postnatal aveti la dispozitie 60 de zile lucratoare pentru a depune dosarul la primaria de domiciliu si a primi indemnizatia incepand cu prima zi in care ati terminat concediul postnatal.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Georgiana D. Georgiana D. Buna seara!pe 1.07.2020 voi intra in prenatal...in 13.08.2020 este termenul nasterii.as vrea sa stiu cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?cand se termina ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie dupa terminare concediu postnatal ANIROK ANIROK Buna ziua, Pe data de 26 dec 2010 am nascut,moment in care eram in concediu prenatal de 55 de zile si as vrea sa stiu dc sunt obligata sa depun actele pt ... (vezi toată discuția)
Prenatal si cic andyc76 andyc76 Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)