avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierdere documente contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierdere documente contabile

nu se găsesc documentele contabile ale firmei perioada 2010 - 2014
Ce pățesc la un control ?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 00:49, 19 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa le refaci ! Sa sti ca in conditiile in care toata lumea da declaratia D394, ANAF iti poate culege toate facturile, de peste tot. Mai sunt si Bilanturile anuale pe care le-ai raportat. Asa ca decat sa te ajute ei, mai bine te ajuti tu. E posibil totusi sa nu patesti mare lucru, dat fiind faptul ca au trecut deja 5 ani de atunci. Daca mai trec 5 ai rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme la vreun control anaf? chiriac77 chiriac77 pot avea probleme la vreun control anaf???Mentionez ca pe certificatul de inregistrare a firmei este trecut codul caen cu activitatea pe care o prestam dar ... (vezi toată discuția)
Achizitie produse persoana fizica si d394 eda_68 eda_68 Buna seara As dori sa stiu daca o societate a primit de la o persoana fizica o cantitate de 150 saci cu valoare 0 (gratis). Am facut receptia lor cu valoare o ... (vezi toată discuția)