avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierdere documente contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierdere documente contabile

nu se găsesc documentele contabile ale firmei perioada 2010 - 2014
Ce pățesc la un control ?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 00:49, 19 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa le refaci ! Sa sti ca in conditiile in care toata lumea da declaratia D394, ANAF iti poate culege toate facturile, de peste tot. Mai sunt si Bilanturile anuale pe care le-ai raportat. Asa ca decat sa te ajute ei, mai bine te ajuti tu. E posibil totusi sa nu patesti mare lucru, dat fiind faptul ca au trecut deja 5 ani de atunci. Daca mai trec 5 ai rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme la vreun control anaf? chiriac77 chiriac77 pot avea probleme la vreun control anaf???Mentionez ca pe certificatul de inregistrare a firmei este trecut codul caen cu activitatea pe care o prestam dar ... (vezi toată discuția)
Achizitie produse persoana fizica si d394 eda_68 eda_68 Buna seara As dori sa stiu daca o societate a primit de la o persoana fizica o cantitate de 150 saci cu valoare 0 (gratis). Am facut receptia lor cu valoare o ... (vezi toată discuția)