Buna ziua,curand am obtinut certificatul de handicap,am inteles ca sunt scutit de impozit pe salariu,la concediu medical pe cod 14 se aplica scutirea de impozit? Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Nu va inteleg,eu am cod 14(neoplasm-cancer),la angajare am stabilit cu ei un salariu net de 2200 de lei,sunt concediu medical din luna aprilie 2019 si va rog sa ma credeti ca nu am luat doua luni la rand 2200 lei,la inceput 3 luni am incasat 1850 lei dupa o luna 2100,alta luna 2250,nu inteleg cum fac ei calculele,Deci daca ma puteti lamuri,eu cum ar trebui sa incasez concediu medical,brut(3000 de lei ) sau net(2200 de lei)??? Multumesc.
Concediul medical nu se plătește 100%, ci un procent anume, care este trecut pe foaia concediului medical
Poate fi ca exemplu un procent din salariu de 70%, sau 75%, sau 85%.......
Venitul obtinut in baza concediului medical este variabil deoarece se stabileste ca medie zilnica si apoi se inmulteste cu zilele lucratoare din luna respectiva.
Concediu medical
Roxmi
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)