avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate teren descoperit dupa 22 de ani.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate teren descoperit dupa 22 de ani.

Buna ziua,
La inceputul lunii trecute, in urma unei noi cereri de consultare a arhivelor statului, am avut surpriza sa gasesc un act de proprietate din anul 1946 pentru un teren intravilan care a apartinut bunicului meu. Acum 22 de ani cand am facut primele demersuri la arhivele statului acesta act nu a fost gasit .. a aparut acum .. ca prin "minune".
In prezent terenul este liber si se afla in proprietatea publica a primariei.
Tinand cont ca termenele pe legea 10/2001 au expirat .. mai exista vreo sansa sa intru in posesia lui ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune Clark Clark Buna ziua, Am o situatie un pic ciudata pentru ca nu am mai intalnit in niciun topic pe aceasta tema. Fratele bunicului meu a avut mai multe loturi de teren ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate teren hcm 308/1953 vlr_bucur vlr_bucur Am descoperit recent,dupa mai multe investigatii la arhivele statului si la primaria localitatii in care se afla terenul (consultare registru agricol) ca ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)