avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Distrugere bunuri personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Distrugere bunuri personale

Buna ziua...casa bunicilor mei pe numele meu si al fostului sot, intre timp bunicul a decedat eu am divortat , dupa ceva timp am vrut sa imi iau lucrurile personale de acolo mai precis articole de imbracaminte si nu am mai gasit nimic ..mentionez ca fostul sot sa dus acolo cu concubina lui si mi au aruncat lucrurile ..avand in vedere ca avem act de vanzare cumparare pe casa cu uzufruct viager raspunsul lui a fost ca are dreptul sa faca cd vrea si sa se duca acolo cu cine vrea , ce pot face in situatia asta.??
Bunica mea e batrana si are tulburari de memorie o pot manipula cum.vor! Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract vinzare cumparare vs. contract intretinere mariusscr mariusscr Buna ziua. Am o problema mai delicata daca pot sa spun asa. Bunica mea a locuit cxu un domn acum 10-12 ani in concubinaj. La momentul respectiv in contractul ... (vezi toată discuția)
Succesiuni pentru casa Monica21 Monica21 Parintii tatalui meu au divortat si casa in care locuiau s-a partajat in 2 adrese diferite, un fel de duplex..fie casa 1 si casa 2..Casa 1 a ramas pe numele ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct Meea1980 Meea1980 buna seara,. Am incheiat un contract de intretinere cu un bunic din partea sotului,in timpul casatoriei .In contract scrie ca pretul imobilului il constituie ... (vezi toată discuția)