avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde trebuie sa depun cerea de întâmpinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde trebuie sa depun cerea de întâmpinare?

Bună seara, puteți va rog să-mi spuneți unde pot depune întâmpinarea? La judecătorie, la arhiva sau la registratura? Și trebuie depusa în 2 exemplare? Unul pt reclamant și unul pt dosar?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 19 Decembrie 2019
2 ex, o puteti trimite prin posta cu confirmare primire sau personal la magistratura instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza Popescu Nadia Popescu Nadia Buna seara. Va rog mult de tot sa-mi spuneti cum sa fac ca sa depun o intampinare la dosar. va multumesc (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata maque maque Buna seara, In urma cu cateva zile am primit o somatie de plata cu privire la o creanta pe care firma al carui administrator sunt o are fata de un ... (vezi toată discuția)
Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)