avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere perioada suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere perioada suspendare permis

Bună ziua,

In data de 01.12.2017 mi-a fost suspendat permisul pentru viteza (52 km/h peste limită). Am acționat în instanță fiind convins de faptul că nu am depășit cu această valoare. După tot procesul din instanță, am pierdut definitiv în apel.

Pot cere acum reducerea pedepsei la 30 zile in baza noii legi, 130/2019?

Am mai avut o abatere cu suspendare de permis pentru neacordare prioritate pietoni în 08.2016 și practic, pe vechea formă a legii, nu mă încadrăm și oricum nu puteam ajunge la doar 30 zile de suspendare (știu că se eliminau 30 zile deci rămâneau 60).

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cumulare perioada suspendare permis andreasmoldovan andreasmoldovan Buna ziua As vrea sa știu concret dacă perioadele de suspendare se cumulează între ele, adică : In data de 9 Aprilie 2019 mi-a fost suspendat permisul ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Redobandire carnet de conducere suspendat Vladimir53 Vladimir53 Buna ziua, Ieri mi-a fost suspendat carnetul de conducere pentru depasirea cu 63 KM a limitei de viteza , la intrarea intr-o localitate.( am fost inregistrat ... (vezi toată discuția)